Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smeće i droga

Evo kako su izgledale splitske ulice nakon Ultre! Policija privela 94 osobe

kolaž ultra
Foto: Pixsell
1/12
11.07.2015.
u 10:45

Pune ruke posla nakon prve večeri imali su splitski čistači jer su ulice oko Poljuda bile zatrpane smećem.

Prvog dana Ultra Europe festivala u Splitu ukupno su privedene 94 osobe, od kojih 44 hrvatska državljana i 50 stranaca, izvijestila je splitska policija.

81 osoba je privedena zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge. "Protiv jedne osobe kod koje je pronađeno 80 tableta ecstasy i 8.41g MDMA je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena  proizvodnje i prometa drogama, dok se još nad tri osobe, kod kojih je pronađena droga, zbog sumnje u preprodaju, provodi kriminalističko istraživanje", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

No, čini se da sudionici Ultre bili vrlo miroljubivi u uživanju u glazbi jer policija nije zabilježila nikakva oštećenja ili uništenja imovine. Pune ruke posla nakon prve večeri imali su splitski čistači jer su ulice oko Poljuda bile zatrpane smećem.

>>Na Ultri i poreznici, ugostitelji na Zrću prijave tek 40 posto prometa

Komentara 47

ED
en dva tri
11:28 11.07.2015.

ajmo ovako, da je to bilo u Njemackoj, to smece nebi vidilo zoru. A sta bi vi tili, zaradit milijune a da omladine jos i cisti za sobom???

Avatar carlz.bromsom
carlz.bromsom
11:16 11.07.2015.

Droge i igara, nema šta, evoluirali smo kao ljudska rasa sa kruha i igara

DU
Deleted user
11:34 11.07.2015.

Ne mreš napravati kajganu, a da ne razbiješ jaja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije