Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narkoobračun?

Eksplozija pod autom kojim se služi obitelj osuđenog za drogu

bomba u puli (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
06.05.2010.
u 09:38

Nedžad Nesimi bio je jedan od osuđenih dilera u skupini Alena Batinića, kojoj se sudilo u Rijeci, a i u Puli je osuđen na više od četiri godine zatvora.

U eksploziji zasad nepoznate naprave u Palladiovoj ulici, nedaleko od kućnog broja osam, u Puli u noći na četvrtak 15 minuta poslije ponoći oštećeni su opel combo i renault clio te čamac smješten u dvorištu, izvijestila je Gordana Ostović iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave istarske.

Budući da je opel najviše oštećen, pretpostavlja se da je upravo to vozilo poduzeća N. N. Junior iz Pule, čija je vlasnica Sedika Nesimi (52), bilo meta eksploziva postavljenog, kako se utvrdilo prvim dijelom očevida, ispod vozila, no riječ je ipak o manjoj količini.

Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a ni materijalna šteta nije velika. U eksploziji su probušene dvije gume, puknulo je vjetrobransko staklo te su uništeni blatobrani. Pretpostavlja se da je riječ o narkoobračunu. Tragovi uzeti s mjesta eksplozije poslani su na analizu u Zagreb, dok je opel combo prevezen u garažu Policijske postaje Pula i nad njim će se nastaviti očevid. Policija zasad nikoga ne dovodi u vezu s eksplozijom.

Stanovnici Palladiove ulice obitelj Nesimi označili su kao problematičnu, a u prilog tomu govori i činjenica da je jedan od dvojice sinova Sedike Nesimi osuđivan zbog preprodaje droge.

Nedžad Nesimi (32) pravomoćno je osuđen zbog 703 grama heroina koji je policija 23. svibnja 2003. pronašla u njegovu stanu u Puli na četiri godine i tri mjeseca zatvora jer je tada bio na uvjetnoj osudi. A 2006. osuđen je na tri i pol godine kao jedan od dilera u skupini Alena Batinića kojoj se sudilo u Rijeci, a koja je prodala od 20 do 30 kilograma heroina u četiri godine, te je osuđen na tri i pol godine zatvora. Prema neslužbenim informacijama, opelom combom, osim djelatnika poduzeća, koristili su se i članovi obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije