Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA IM NIJE SVETO

Dva puta provalio u istu crkvu. Obio kutiju za milodare i ukrao novac te vjersku knjigu

Župa BDM Žalosne Špansko
Google Maps/Screenshot
10.06.2021.
u 08:20

Nakon što je ušao odvijačem koji je donio sa sobom nasilno je otvorio metalne kasice za prikupljanje milodara

Da lopovima ništa nije sveto, još je jednom pokazao 34-godišnjak koji je uhićen jer je  dva puta provalio u crkvu BDM Žalosne u Ulici Jurja Barakovića 20 u zagrebačkom naselju Špansko.  

Sumnjiči ga se  da se 15. travnja 2021. u 19.20 sati, Mazdom  zagrebačkih  oznaka, došao do  crkve. Nakon što je ušao odvijačem koji je donio sa sobom nasilno je  otvorio metalne kasice za prikupljanje milodara iz kojih je otuđio novac.

Sumnjiči ga se i da je  27. travnja 2021. ponovno došao do crkve. Ovaj je put ušao u prostoriju u kojoj se održavaju vjerska slavlja te je s oltara otuđio vjersku knjigu. Šteta je 2500 kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PL
posten_lopov
09:00 10.06.2021.

To ti je kao da je krao od banke, ne mos ti lopova opljackat vise nego on tebe.

Avatar VLbriše
VLbriše
08:53 10.06.2021.

krade se tamo gdje ima novaca . Isto ti je to ukrao u konzumu ili crkvi. Nek pola dade popu za oprost grijeha i sve riješeno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije