Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Drogirani i pijani Rom hrvatskog podrijetla pregazio 13 ljudi

06.11.2008.
u 13:11

Dvadesetšestogodišnji Bruno Radosavljević, Rom hrvatskog podrijetla rođen u Torinu, u četvrtak se ujutro u Rimu automobilom zaletio u skupinu ljudi koji su čekali autobus i ozlijedio 13 osoba.

Kako piše Croatia Times, Bruno je bio pod utjecajem alkohola i droga, priopćila je policija. Nekolicina ozlijeđenih je u teškom stanju i nalazi se u bolnicama San Camillo, Općoj bolnici Gemelli u Rimu i bolnici Grassi u Ostiji blizu Rima.

Bijesni stanovnici naselja u kojem se nesreća dogodila pokušali su linčovati mladića, a kasnije, u bolnici, i njegovog oca, vlasnika BMW-a 320 kojim je Radosavljević pregazio osobe.

- Moraju otići odavde. Ne možemo više. Ne znaju ništa drugo nego opijati se i krasti, - izjavili su neki susjedi, koji će večeras čak organizirati prosvjed kojim će zahtijevati veću sigurnost u naselju.

Gianni Alemanno, gradonačelnik Rima, također komentirao ovaj događaj:
- Ne može se dogoditi da osoba koja je pijana, a k tome i pod utjecajem droga ne bude uhićena. Ovo je pravi pokušaj ubojstva, i to višestrukog.

Nedugo nakon gradonačelnikove izjave stigao je iz ureda premijera Silvia Berlusconia nalog za Radosavljevićevo uhićenje zbog optužbi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

(ič/NaM)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije