Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen nasilnik

Došao po djecu pa premlatio ženu i pokušao je ugurati u prtljažnik

Novi slučaj zlostavljanja djece u Varaždinskoj županiji
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.02.2019.
u 14:08

Dok ju je udarao, pokušao ju je strpati u prtljažnik, no srećom u tome su ga spriječili prolaznici

T.I. (39) koji je 31. siječnja na zagrebačkoj Pešćenici napao i pretukao 26-godišnjakinju s kojom ima dvoje djece te koji se nakon toga odvezao s djecom, kazneno je prijavljen za pokušaj ubojstva i povredu djetetovih prava.

Kako je priopćila zagrebačka policija, njega se sumnjiči da je 26-godišnjakinju napao i izudarao tvrdim predmetom kojeg je imao u vrećici. To se dogodilo nakon što je došao po njihovu zajedničku djecu, a kada je djecu smjestio u automobil, napao je njihovu majku.

Dok ju je udarao, pokušao ju je strpati u prtljažnik, no srećom u tome su ga spriječili prolaznici. Njih troje, od kojih je jedan bio maloljetan, vidjevši što se događa, zajednički su 39-godišnjaka odgurnuli od vozila, time omogućivši 26-godišnjakinji da pobjegne. Ona je otrčala do obližnje zgrade, a 39-godišnjak se s djecom odvezao.

Nađen je oko ponoći na području Osijeka, gdje je i uhićen. U međuvremenu, 26-godišnjakinja je zaprimljena u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je teže ozlijeđena. Nakon uhićenja, 39-godišnjak je ispitan na policiji, a nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja slijedi mu dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije