Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIJUMČARENJE LJUDI

Donosimo sve detalje ilegalnog biznisa koji je procvjetao u Hrvatskoj: 'Po vožnji zaradim i do 300 eura'

02.06.2021.
u 17:00

Europolovi podaci odnose se na zapadnobalkansku rutu koja se najčešće odvija cestama, a novac zarađen na muci ljudi – riječ je o milijunima eura – pere se u razgranatim poslovima s nekretninama

Komentara 45

JO
jorgen
17:26 02.06.2021.

"nesretnici koji iz svojih zemalja bježe od ratova i gladi i sve što žele jest pristojan život dostojan čovjeka" - netočno, netočno i netočno. U članku se navodi da migranti uglavnom dolaze iz Pakistana, Afganistana i Maroka. Ne, tamo nema rata. Ne, ne hara glad. I ne, nije istina da samo žele pristojan život jer isključivo apliciraju u države s najvišim socijalnim davanjima za nezaposlene a njihove migracije redovito povećavaju nezaposlenost u državama u koje dolaze. Kažete da su mučenici i patnici ovi koji dolaze iz Maroka. Prošao sam cijeli Maroko. Niti se koga ubija, niti se gladuje. Zato prestanite lagati, jer vaša sorosevska mreža koja vrlo aktivno radi na rastvaranju Europe itekako je razotkrivena.

GE
genadij
17:51 02.06.2021.

Kako to da "migranti" iz Pakistana i ostalih islamskih zemalja hrle u mrsku im krščansku Europu? Pa bliže su im Katar, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Turska. Samo jako naivni ili zlonamjerni to opravdavaju. Radi se o planskoj islamizaciji Europee ali i Amerike u kojoj to još niko ne kuži. Na kraju će biti mi ili oni. Brojniji pobjeđuje a oni na tome zdušno rade pod vodstvom imama u đamijama širom Europe.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
19:08 02.06.2021.

Pitanje za milijun dolara: Odakle jednom Afganistancu 5000€?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije