Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medicinski fenomen

Kada se rodila ova beba, liječnici su ostali potpuno šokirani

beba s bijelom kosom
Foto: Reddit
1/4
11.04.2017.
u 18:03

Svi su donosili različite zaključke, ali doktori nisu sigurni u koju kategoriju ovaj slučaj svrstati

Ponekad neka djeca nisu rođena baš kao i sva ostala. Ona zapravo nisu bolesna i nemaju poremećaj, ali odstupaju od uobičajenih standarda na koje je većina navikla, piše Goodstuffbuzz.com.

Beba Bence rođen je u Mađarskoj, a ono što je šokiralo sve u bolnici jest činjenica da je rođen s jako puno kose. Osim toga, ono po čemu se razlikuje od drugih beba jest to da je njegova kosa potpuno bijele boje.

Svi su donosili različite zaključke. Prvo su mislili da Bence ima neku vrstu albinizma, no ispitivanja koja su objavljena su to demantirala.

Doktori nisu sigurni u koju kategoriju ovaj slučaj svrstati, a ubrzo se saznalo da je 2015. još jedno dijete rođeno s ovakvom neobičnom kosom.

Radi se o djevojčici koja je rođena s bijelim pramenom na glavi. Ipak, u njenom slučaju je bilo jasno o čemu se radi, pošto je to neka vrsta gena koji se prenosi u njenoj obiteljii po ženskoj liniji. Postoje mnogi fenomeni koje doktori i znanstvenici ne mogu objasniti, a slučaj bebe Bencea je zasigurno jedan od njih.

>> Mislila je da je njen ljubimac mrtav, a onda je vatrogasac napravio nešto nevjerojatno!

>> Vratili se s odmora, zatekli razbijen prozor i - neočekivanog provalnika!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:10 11.04.2017.

Mislim kako je pravo nevjerojatno kako mi imamo novine koje same pisu clanke ... Umjetna inteligencija ili neinteligencija je stvarnost! Autor: Vecernji.hr

KO
Kora
18:19 11.04.2017.

Ma, koliko neki dan je u ovom istom listu bilo o dječaku iz Britanije rođenom s bujnom i jakom kosom! Isto svjetsko čudo.

ME
Menjik
07:56 12.04.2017.

Ta beba na slici je Trump jr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije