Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuterevo

Dok je rezao drva, 35-godišnjak aktivirao bombu i poginuo

mine, špansko, policija
Davor Puklavec/PIXSELL
24.07.2016.
u 22:17

Policija zasad ne zna tko je i zašto ručnu bombu ostavio uz panj

Policijska uprava Ličko-senjska izvijestila je u nedjelju navečer da je očevidom tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana potvrđeno da je u subotu u 10,50 sati u Kuterevu, u dvorištu obiteljske kuće, prilikom rezanja drva i pomicanja panja, 35-godišnjak aktivirao ručnu bombu i poginuo.

Policija zasad ne zna tko je i zašto ručnu bombu ostavio uz panj, no, budući da je to "teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom", nadležnom državnom odvjetništvu podnijela je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

U policijskom priopćenju stoji da su u subotu, u 10,56 sati, zaprimili dojavu da je u 35-godišnjak u Kuterevu kod Otočca, prilikom rezanja drva u dvorištu obiteljske kuće, aktivirao nepoznatu eksplozivnu napravu.

Na mjestu događaja zatekli su Hitnu medicinsku pomoć, no liječničkom je timu preostalo tek da potvrde da je muškarac preminuo uslijed teških ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Nepokolebljiv
14:38 27.07.2016.

Reze se nozem i skarama! Drva za ogrijevo se pili pilom. A o postavljanju bombe - zamke: to su jos za rata posavili bradati atifasisti nebili uzrokovali civilne zrtve!

BV
Bradati.Vojnik
23:34 27.07.2016.

Naravno, za sve su krivi srbi, srbi su krivi i za terorističke napade u njemačkoj i francuskoj ? daj se uozbilji i kani se ustaštva i nacionalizma, a ovaj lik je bio kriminalac,prijetio policiji i svađao se sa pola sela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije