Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Djevojka pokušala naručiti svoje ubojstvo

28.01.2009.
u 09:12

Tražim ubojicu bilo kakvog kalibra koji bi me ubio na brz i bezbolan način, bez ikakve naknade jer ja nemam hrabrosti ni ubiti se, ni živjeti - poruka je koju je u petak 23. siječnja u jedan oglasnik poslala jedna djevojka, piše Slobodna Dalmacija.

Tragedija je spriječena jer je zaprimljenu poruku djelatnica oglasnika odmah dojavila službi 112 i policiji, koja je u roku od tri sata pronašla djevojku, te nju i njezine roditelje uputila u stručnu službu.

Slična uzbuna stvorila se i u ponedjeljak na stranici Forum.hr, gdje se nepoznata osoba registrirala kao 21-godišnji mladić i na potforumu psihologije ostavila oproštajno pismo u kojem navodi da više nema razloga za život.
Kako doznajemo, policija je po službenoj dužnosti provjerila taj slučaj, i ustanovila je da je oproštajno pismo obična podvala.

U Hrvatskoj, prema podacima zagrebačkog Centra za krizne situacije, suicid je šesti uzrok smrtnosti u skupini djece od pet do 14 godina, a treći u skupini od 14 do 19 godina, navodi Slobodna. U Hrvatskoj postoji svega dvadesetak dječjih psihijatara.
(mp)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije