Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Živi u paklu zbog onoga što joj je u kupaonici: 'Nastavio je rasti'

Natalie Woods
Foto: Twitter
14.07.2015.
u 17:53

Natalie Woods (21), iz Gravesenda u Kentu u Engleskoj, kaže da je pauk prestravljuje

Život jedne djevojke postao je pakao nakon što joj se veliki vučji pauk koji nastavlja rasti uselio u kupaonicu, piše Metro.

Natalie Woods (21), iz Gravesenda u Kentu u Engleskoj, kaže da je pauk prestravljuje, a fotografije opasnog neprijatelja objavljuje na društvenim mrežama.

– Čak i kad po noći idem na zahod puzim niz stepenice da slučajno ne stanem na njega – kaže Natalie, dodajući da je pauka primijetila već davno, ali je sada već jako narastao.

Vučji pauci mogu trčati jako brzo, imaju osam ogromnih očiju, a plijen love tako da trče za njim, poput vukova, umjesto da ga hvataju u mrežu.

 

>> Metlom je udario pauka, a onda se dogodilo nešto neočekivano

>> Ušli u napuštenu zgradu i dočekao ih šokantan prizor

Komentara 24

OB
ObrenM
20:16 14.07.2015.

Izgleda kao blesava barbika,a tako se i ponasa.Novinari,koji ovo prenose su na istoj razini.Vjerovatno,da V.L. nema niceg pametnijeg za objaviti.

Avatar lasta mala
lasta mala
19:30 14.07.2015.

A da ga ukloni?šta ga hrani ili samo šizi!?

OB
ObrenM
20:16 14.07.2015.

Izgleda kao blesava barbika,a tako se i ponasa.Novinari,koji ovo prenose su na istoj razini.Vjerovatno,da V.L. nema niceg pametnijeg za objaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije