Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čakovec

Djevojčicu častio na kupalištu pa je drogirao i silovao u šumi

silovanje, wc
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
09.07.2010.
u 10:00

Pretraženi su njegov stan te automobil i mobitel. Odjeća mu je oduzeta radi vještačenja.

U šumi pored međimurskog naselja Vularija u zahodu kupališta "Aquacity" u Varaždinu, na suprotnoj obali Drave, muškarac (44) iz Preloga u utorak i srijedu silovao je 14-godišnju djevojčicu iz Piškorovca. Pritom ju je drogirao marihuanom i amfetaminom.

Djevojčin je brat policiji prije nekoliko dana prijavio njezin nestanak. Policija ih je pronašla i dovela u prelošku postaju.

- Muškarac je iz novčanika izvadio i dragovoljno predao četiri sjemenke koje sliče na indijsku konoplju – kaže Krunoslav Gosarić, glasnogovornik međimurske policije. Djevojka je pak ispričala da ju je silio na spolne odnose.

Po nalogu istražnog centra Županijskog suda u Varaždinu pretraženi su stan i druge prostorije, poštanski sandučić, automobil i mobitel kojim se koristio osumnjičeni. Iz automobila je izuzeta odjeća radi vještačenja.

Neslužbeno doznajemo da je osumnjičeni djevojčicu častio hranom i pićem spomenute večeri.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zloporabe opojnih droga i silovanja uhićen je i priveden u istražni centar. Saslušan je i zadržan na 48 sati.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar ivek
ivek
12:52 09.07.2010.

plako i pazljivo treba ovo razjasnit.. romi zivjeli su vabracno silovao srogirao.. romi su kratkog zivota imaju zrelost jako rano.. moguce da je i laz.. ciganska posla

OB
-obrisani-
13:32 09.07.2010.

@@@@ TOČNO Ciganska posla! Po tome bi trebslo zatvoriti sve punoljetne rome jer oni imaju djecu sa majkam več od 14 pa nadalje - ako se to mogu nazivati majke. Oni od tih godina žive zajedno pretežno odvojeno i too je to. A ovo sa sjemenkama....ha bože moj, možda su htjeli probati kako to izgleda \"stimulirano\" sex u svijetu imučnih. Pa nisu ni oni zadnja rupa na svirali. Napreduju.

Avatar sultan46
sultan46
20:01 10.07.2010.

Treba majmuna staviti dozivotno u podrum i da tako umre smrad..dijete ide drogirat i silovat... nedat mu danima da pije samo da jede i dat mu onda cekic i eksere i za svaki ekser sto si sam zabije u koljenu dat mu 1 litru vode i tako do kraja zivoita...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije