Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava kod Celevelanda

Djevojčica (11) optužena za ubojstvo jer je nasmrt pretukla 2-mjesečnu bebu

američka policija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
10.02.2015.
u 09:09

Dadilja je zaspala, a njezina 11-godišnja kći odnijela bebu u drugu prostoriju te je udarala po glavi i gornjem dijelu tijela.

Djevojčica (11) iz Wickliffea, koji se nalazi u blizini grada Clevelanda u američkoj saveznoj državi Ohio, optužena je za ubojstvo nakon što je policija izvijestila da je nasmrt pretukla dvomjesečnu djevojčicu koju je čuvala njezina majka, javlja cleveland.com.

Policija je izvijestila da je djevojčica pretukla bebu u petak. Prema njihovu opisu, 39-godišnja dadilja, njezina 11-godišnja kći i beba bili su u podrumu kuće. Dadilja je zaspala, a njezina 11-godišnja kći odnijela je bebu u drugu prostoriju te je udarala po glavi i gornjem dijelu tijela. Vratila se u podrum s krvavom bebom u rukama i probudila majku koja je nazvala 911.

Beba je prebačena u bolnicu. Zadobila je teške ozlijede mozga, jetre, bubrega i slezene. Liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Protiv 11-godišnjakinje na sudu za maloljetnike optužnica je podignuta u ponedjeljak. Nalazi se u pritvoru za maloljetnike, a policija je kazala da djevojčica nije pokazala kajanje nakon nasilnog napada na bebu.

>> Majka, vjerski fanatik, ubila bebu trpajući joj u usta listove Biblije

Komentara 1

MX
Mister X
09:43 10.02.2015.

Bolesno dijete događaj se dogodio gdje? što ima tu da se čudimo Amerika je velikA ! Pitanja koja nije nitko preispitivao gdje u kojoj državi svijeta ima najviše manijaka bilo bi interesantno ili "zna se" ne priča se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije