Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirujuće

Majka, vjerski fanatik, ubila bebu trpajući joj u usta listove Biblije

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
03.10.2012.
u 15:58

Stravično čedomorstvo odigralo se nakon posjeta dviju zdravstvenih djelatnica koje su stigle jer su roditelji bili pod paskom centra za socijalnu skrb

Bebu staru tek šest tjedana ubila je majka koja boluje od bipolarnog poremećaja. Da tragedija bude bizarnija, bolesna žena djetešce je ugušila trpajući mu u usta stranice Biblije. Poremećena majka vjerski je fanatik, piše Daily Mail, a dijete je uronila u kemikalije i skakala gore-dolje po njemu. 

Stravično čedomorstvo odigralo se nakon što su obitelj ranije tog dana posjetile dvije zdravstvene djelatnice jer su roditelji bili pod paskom centra za socijalnu skrb. Stigle su u njihov dom nedaleko od Cambridgea jer je muž čedomorke imao psihotični napad, no nisu reagirale. 

Muškarac je klečao na podu sobe, molio se i vikao: "Istjerajte đavla iz moje žene!"

Zdravstvene djelatnice ženu nisu pregledale, a samo sat vremena nakon njihova odlaska muškarac je beživotno tijelo bebe odnio u bolnicu. Poveo je i starije dijete koje je bilo u teškom stanju, također zbog izlaganja kemikalijama. 

Žena je priznala ubojstvo i zatvorena je u psihijatrijsku bolnicu. 

Šokantan je podatak da je čedomorka prije tri godine kćer Angel pokušala "ušutkati" jastukom jer je glasno plakala. Socijalne službe zagubile su te podatke i britanska je javnost ustala zbog niza propusta koji su učinjeni, a život djeteta mogao je biti spašen.

Tragedija se dogodila 2009. godine, a cijeli je slučaj aktualiziran nakon izvješća koje je utvrdilo da je beba mogla preživjeti da nije bilo propusta policije, socijalnih službi...

Komentara 13

IO
Iohannes
16:26 03.10.2012.

Tendenciozan naslov! Mnogo je vjerskih fanatika kršćanske provenijencije, ali nisu ubili nikoga a najmanje svoje vlastito dijete. Da bi se tako nešto učinilo, potrebno je da čovjek bude ozbiljnije psihički poremećen. Upravo je to ovdje bio slučaj i zato je naslov uvredljiv i tendenciozan. A kao takav govori ponešto i o autoru članka ili uredniku...

MO
modrulj
16:35 03.10.2012.

Oduvik san volia crkvu i njihovo pranje mozga. Sta je drzava religioznija to je i naprednija, kao naprimjer ateisticka Svedska.

IJ
ijurin14
16:24 03.10.2012.

aaa ...uvidjeli ste pogreške ipak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije