Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi heroj

Dječak (13) zaustavio jureći autobus i spasio 15 učenika

Dječak vozi autobus
Screenshot Youtube
10.04.2012.
u 13:38

Kada je vozač usred vožnje pao u nesvijest, mladi Jeremy uskočio je u njegovo sjedalo i zaustavio jureći autobus.

Trinaestogodišnji Jeremy spasio je svoj i živote 15 ostalih školaraca kada je uskočio na mjesto vozača jurećeg autobusa i zaustavio vozilo, piše Daily Mail.

Prevozeći djecu u školu, vozaču iz američkog gradića Miltona naglo je pozlilo te je usred vožnje pao u nesvijest. Autobus je počeo je skretati s ceste i situacija bi vjerojatno završila tragično da jedan od učenika nije bio pribran te stvar uzeo u svoje ruke.

Hrabri Jeremy uskočio je u vozačevo sjedalo i zaustavio jureći autobus. Za to vrijeme drugi je učenik priskočio je u pomoć vozaču te ga pokušao reanimirati.

– Potrčao sam, zgrabio upravljač, okrenuo ga udesno te izvadio ključeve. Autobus se tada zaustavio. Bilo je poprilično strašno – opisao je dječak kojeg će lokalna policija nagraditi za herojski pothvat. Vozač autobusa u teškom stanju prebačen je u lokalnu bolnicu.

Snimku iz autobusa pogledajte ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
14:15 10.04.2012.

Vrlo hrabro i razumno od dječaka. Zaslužuje svako poštovanje, a svi iz toga mogu izvući pouku. Vjerujem da će biti nagrađen i istaknut kao primjer vrlo promišljenog i odgovornog dječaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije