Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Dječaci u jednom danu ukrali dva automobila pa oštetili nekoliko vozila

Dječaci ukrali auto u Slavonskom Brodu pa oštetili druga vozila
24sata
01.03.2021.
u 10:43

Maloljetnici su privedeni, a u nazočnosti roditelja i djelatnika Centra za socijalnu skrb s njima je obavljen razgovor, nakon kojeg su predani Centru.

Dvojica maloljetnika u dobi 13 i 12 godina u nedjelju oko 10.45 sati otuđili su automobil u vlasništvu muškarca (42) u Ninskoj ulici u Slavonskom Brodu i odvezli se u smjeru ulice Ivana Belostenca, izvijestila je Policijska uprava Brodsko-posavska.

Došavši u tu ulicu prouzrokovali su prometnu nesreću u kojoj su oštetili dva parkirana automobila, piše 24sata.

Nakon toga, oko 13.45 sati u ulici Jakova Gotovca, ukrali su još jedan automobil, koji je nedugo iza toga neoštećen pronađen u ulici Ivana Belostenca.

Maloljetnici su privedeni, a u nazočnosti roditelja i djelatnika Centra za socijalnu skrb s njima je obavljen razgovor, nakon kojeg su  predani Centru. Policija će podnijeti izvješća nadležnim institucijama.

Komentara 1

OB
Oblivion
11:03 01.03.2021.

Znači cigani, da su drugi znali bi s kim je prabaka krave na pašu vodila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije