Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegnut stečaj

Dina Petrokemija - vjerovnici potpisali predstečajnu nagodbu

dina petrokemija omišalj
Goran Kovačić/PIXSELL
30.09.2013.
u 16:24

Na ročištu su bili predstavnici 23 najveća vjerovnika, čije ukupne tražbine iznose milijardu i 400 tisuća kuna

Omišaljska Dina Petrokemija izbjegla je stečaj. Naime, danas su na Trgovačkom sudu u Rijeci pred sutkinjom Verom Jelenović vjerovnici potpisali predstečajnu nagodbu, koja nakon objave na internetskim stranicama Fine ima snagu ovršne isprave.

Na ročištu su bili predstavnici 23 najveća vjerovnika, čije ukupne tražbine iznose milijardu i 400 tisuća kuna. Ključ za uspješno okončanje nagodbe i pokretanje proizvodnje je prodaja zemljišta za budući LNG terminal u Omišlju. Osigurao bi se tako novac i za isplatu duga radnicima.

>>Može li Vlada vratiti 5 milijuna eura od Turaka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije