Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već je počelo

Da je kampanja počela najbolje se vidi po ovom prizoru na prometnicama

Plakati Stranke s imenom i prezimenom
Foto: Čitatelj
1/5
30.05.2020.
u 18:02

Kako doznajemo riječ je o plakatima Stranke s imenom i prezimenom

Da je kampanja već započela vidi se i po prizorima s hrvatskih prometnica. “Poštenim ljudima dovoljno je ime, a moje je Dalmacija”, “Moje ime nije na prodaju”, “Samo jedno ime je slavno, Slavonija”,  neke su od poruka koje su zadnjih dana osvanule na jumbo plakatima u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci...

Kako doznajemo riječ je o plakatima Stranke s imenom i prezimenom i porukama s kojima, kažu u toj političkoj opciji, žele podsjetiti na sve “žetončiće” zagrebačkog gradonačelnika s kojima se održavala aktualna vladajuća većina, ali i nametnuti temu teritorijalnog preustroja u kampanji kao ključnu temu pred parlamentarne izbore. 

Komentara 3

NO
NoviCovjek
19:44 30.05.2020.

Previše vrte teme o pravosuđu, premalo o gospodarstvu i poduzetništvu. Pravosuđe nam je loše, ali nije to jedina stvar... Gospodarstvo je ono što pokreće državu. Pravosuđe samo ne smije smetati..

DU
Deleted user
22:39 30.05.2020.

Obnavljanje autonomaških tendencija može biti jako štetno za jedinstvo Hrvatskog naroda

DU
Deleted user
20:10 30.05.2020.

Ovo me podsjeća na stranku Dalmatinska akcija prije 25 godina, sjećamo se kako je završila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije