Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na obljetnici oluje

Čovjek koji je 2013. galamio protiv Milanovića objasnio zašto danas nosi majicu koja citira izjavu o slučajnoj državi

Luka Kozina
Foto: YouTube/ Tomislav Krasnec
1/4
05.08.2016.
u 13:25

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović također je u svom današnjem govoru na Trgu dr. Ante Starčevića u Kninu spomenula izjavu o slučajnoj državi

Luka Kozina, čovjek koji je 2013. na proslavi obljetnice Oluje u Kninu galamio protiv tadašnjeg premijera Zorana Milanovića dok je držao govor, danas se u Kninu pojavio u majici koja na leđima velikim slovima citira Milanovićevu izjavu o tome da je Hrvatska slučajna država.

U video snimci objašnjava zbog čega citira Milanovića na majici. Iako je Milanović zaista govorio o “slučajnoj državi”, to se činjenično baš i nije dogodilo u Bruxellesu, kako je Kozina uvjeren da se dogodilo “iljadu nasto”. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović također je u svom današnjem govoru na Trgu dr. Ante Starčevića u Kninu spomenula izjavu o slučajnoj državi, kritizirajući onoga tko je spominjao tu, kao i izjavu da su hrvatsku državu stvarale udbaške strukture.

>> 'Poruka onima koji su Hrvatsku nazvali slučajnom: Država je stvorena voljom naroda na referendumu te uz pomoć branitelja i Oluje'

Komentara 52

BK
branko-kockica
13:31 05.08.2016.

Simpatičan mladić.

RE
REYAM
15:41 05.08.2016.

Ipak, dobro je nadati da smo slučajno opljačkani i slučajno siromašni.

DE
Decembar
14:37 05.08.2016.

Nada mse da ce jednom u Hrvatskoj svi gradjani postivati gdje zive i drzavu kakva je takva je njihova je. Jazivim daleko od doma ali mi je u srcu a i ova domovina u kojoj zivim je moja adaptirana ko majka dijete postuj gdje zivis i bi ce ti dobro. Nemogu svi zivjeti kao Begovi .Nekada se mora i koja gorka knedla progutati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije