Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ured nije objavio razlog

Češki predsjednik Zeman dovezen u bolnicu, mahao kamerama

FILE PHOTO: Employees of the Prague Castle light candles to commemorate COVID-19 victims in Prague
DAVID W CERNY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.09.2021.
u 14:21

Portal Novinky.cz objavio je video snimku na kojoj se vidi kako Zeman (76) dolazi automobilom pred bolnicu i maše kamerama. Bio je u invalidskim kolicima koja često koristi zbog neuropatije

Češki predsjednik Miloš Zeman dovezen je u bolnicu u utorak, a na dolasku je mahao kamerama, izvijestili su lokalni mediji. Ured predsjednika nije se oglasio o razlogu zbog kojeg je Zeman prebačen u bolnicu, a predsjednikov glasnogovornik nije bio dostupan za komentar.

Portal Novinky.cz objavio je video snimku na kojoj se vidi kako Zeman (76) dolazi automobilom pred bolnicu i maše kamerama. Bio je u invalidskim kolicima koja često koristi zbog neuropatije. Novinky.cz navodi da bi predsjednik mogao "duže" ostati u bolnici. Češki radio je pak izvijestio da je predsjednikov savjetnik rekao kako je čuo da Zeman dogovara redovan pregled.

Češka Republika održat će parlamentarne izbore 8. i 9. listopada. Među predsjednikovim dužnostima je imenovanje novog premijera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije