Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILOŠ ZEMAN

Češki predsjednik sazvao izvanrednu presicu, a onda šokirao novinare!

Miloš Zeman
Foto: Screenshot
1/5
15.06.2018.
u 16:57

- Žao mi je što zbog mene izgledate kao idioti, zaista to ne zaslužujete - rekao je Zeman medijima prije nego je napustio konferenciju.

Češki predsjednik Miloš Zeman u četvrtak je sazvao neobičnu press konferenciju na kojoj je spalio ogromne crvene gaće. Ogromne gaće dužine jednog metra izradila je skupina umjetnika Ztohoven i u 2015. s njima preletjela iznad predsjedničke palače kako bi kritizirali Zemana.

- Žao mi je što zbog mene izgledate kao idioti, zaista to ne zaslužujete - rekao je Zeman medijima prije nego je napustio konferenciju. Inače, Zeman se se i ranije znao narugati novinarima, pa ovaj njegov potez i nije načudio kolege u Češkoj.

Miloš Zeman
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
21:10 15.06.2018.

Zeman je epski pošpricao gnjilež

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
19:16 15.06.2018.

Zeman je sa tim rekao da medije zamazane gace zapale. Sta znaci da prestaju lagati !

MI
mica1111
19:56 15.06.2018.

...majke ti mile,da je to napravio naš Plenki to bi novinari digli revoluciju,a HND bi se žalio odmah Sudu za ljudska,pardon novinarska prava...eto kako to ide u Češkoj,rekneš popu pop,a bobu bob...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije