Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoguća misija

Čačićev uspjeh - gradonačelnica i župan imaju zajednički projekt

'09.10.2012., Koprivnica - Svecano obiljezavanje pocetka djelovanja Medijskog sveucilista u kinu Velebit, koje su zajedno pokrenuli gradovi Koprivnica i Vearazdin. Na svecanosti su bili gradonacelnica
'Marijan Susenj/PIXSELL'
09.12.2012.
u 10:00

Grad i Županija u lošim su odnosima još iz doba negdašnjeg gradonačelnika Z. Mršića i bivšeg župana Josipa Friščića

Grad i Županija u lošim su odnosima još iz doba negdašnjeg gradonačelnika Zvonimira Mršića i bivšeg župana Josipa Friščića

Naprosto je nevjerojatno da su gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak (SDP) i koprivničko-križevački župan Darko Koren (HSS) propustili pozvati novinare na događaj koji označava prekretnicu u odnosima dviju strana.

Javnost je tako ostala uskraćena za fotografije s povijesnog potpisivanja zajedničke izjave Grada i Županije o projektima koje će (skupa!) prijaviti na natječaj Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, za realizaciju u okviru programa JPP-a.

Koren i V. Želježnjak dogovorili su se da će od države zajedno žicati novac za novu Obrtničku školu u Koprivnici, za dogradnju gimnazija u Križevcima i Đurđevcu te koprivničke glazbene škole, kao i za gradnju nove osnovne škole u Koprivnici i još jedne školske sportske dvorane u tome gradu.

Sve su to višegodišnje potrebe, ali dosad se nisu pomaknule dalje od godišnjih planova ponajprije zbog međusobnih bacanja klipova pod noge, a povijest loših odnosa seže još u doba bivših čelnika Grada i Županije Zvonimira Mršića i Josipa Friščića.

Bivšemu potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću, koji je ustrojio i kontrolirao Centar, povijesna pomirba podravskih tvrdih glava sigurno će se ubrojiti u jednu od većih zasluga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije