Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Brže i udobnije od Ploča do Metkovića uz Eko taxi

Eko taxi
15.11.2018.
u 14:49

Građanima Ploča i Metkovića od danas dostupna nova usluga taksi prijevoza unutar i između gradova – Eko taxi daruje svojih prvih deset korisnika popustom na vožnju od 20 posto

Slaba povezanost gradova Ploče i Metković problem je s kojim se građani ova dva grada svakodnevno susreću. Nakon ukinute linije vlaka, između gradova unazad nekoliko godina većina građana može se osloniti samo na prijevoz autobusima. Danas, 15. studenoga Ploče i Metković dobivaju novu uslugu taksi prijevoza jer u ova dva grada dolazi jedan od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika, Eko taxi. Građani će tako od danas moći brže i udobnije putovati unutar i između gradova.

„Naš cilj ekspanzije poslovanja u Hrvatskoj logično nas je doveo do želje da uvedemo uslugu taksi prijevoza unutar i između Ploča i Metkovića kako bismo građanima ova dva grada uz najbolji omjer cijene i kvalitete pružili jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Vjerujemo kako ćemo u budućnosti i povećati našu flotu vozila pogotovo u vrijeme sezone kada je potreba za taksi prijevozom i najveća.“, izjavio je Mislav Munivrana, direktor Eko taxija.

Eko taxi povodom svog dolaska u ova dva grada nagrađuje svojih prvih deset korisnika popustom na vožnju od 20 posto. Također, svaki od ovih korisnika uz to dobiva i prigodan poklon u obliku bona s kojim ostvaruje daljnjih 20 posto popusta koje može iskoristiti za prijevoz na području grada ili pokloniti nekome. Osim toga, svim korisnicima Eko taxija svaki dan osiguran je i popust od 20 posto za plaćanje beskontaktnim Mastercard® i Maestro® karticama u taxiju, a utorkom čak 70% na plaćanje Mastercard® karticom iz aplikacije.

Eko taxi je od danas u Pločama i Metkoviću moguće naručiti preko besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 020 432 432, putem web forme na www.ekotaxi.hr ili rezervirati putem e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr (minimalno sat vremena ranije).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije