Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZABOKU

Od danas lakši i jeftiniji prijevoz gradom uz Eko taxi

Eko taxi
Foto: Eko taxi
1/3
14.11.2018.
u 11:17

Za sve građane Zaboka od danas dostupna nova usluga taksi prijevoza jer stiže Eko taxi – Povodom dolaska u Zabok Eko taxi nagrađuje prvih deset korisnika popustom na vožnju od 20 posto

Od utorka 13. studenoga građani Zaboka imaju mogućnost lakšeg i jeftinijeg prijevoza gradom uz Eko taxi, taksi prijevoz koji je prisutan u nekoliko hrvatskih gradova i omogućuje brzu, sigurnu i ekološku vožnju od danas i građanima Zaboka. Svojim dolaskom u Zabok Eko taxi će biti najjeftiniji taxi prijevoznik na području grada te taxi koji građanima pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Uz odličan omjer cijene i kvalitete, Eko taxi povodom svog dolaska u Zabok nagrađuje svojih prvih deset korisnika popustom na vožnju od 20 posto. Također, svaki od ovih korisnika uz to dobiva i prigodan poklon u obliku bona s kojim ostvaruju daljnjih 20 posto popusta koje mogu iskoristiti za prijevoz na području grada ili pokloniti nekome. Osim toga, svim korisnicima Eko taxija svaki dan osiguran je i popust od 20 posto za plaćanje beskontaktnim Mastercard® i Maestro® karticama.

Foto: Eko taxi

„Nakon širenja naših usluga taksi prijevoza proteklih mjeseci na hrvatskoj obali, došlo je idealno vrijeme da svoje usluge proširimo i na sjeveru Hrvatske te nas izuzetno veseli činjenica da od sada omogućujemo jednostavniju i jeftiniju vožnju i građanima Zaboka. Kao i u drugim gradovima tako i u Zaboku svim građanima uz najbolji omjer cijene i kvalitete pružamo jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača koje su i glavne vrijednosti koje njegujemo unutar kompanije.“, ovim je povodom rekao Mislav Munivrana, direktor Eko taxija.

Od danas Eko taxi u Zaboku je moguće naručiti pozivom na 049 33 00 33, putem web forme na www.ekotaxi.hr ili rezervirati putem e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr (minimalno sat vremena ranije).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije