Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR U HRVATSKOJ

Brnabić objasnila zašto više ne ljetuje u Hrvatskoj: 'To je moj privatni osjećaj'

Srbija danas bira predsjednika, parlament i vlast u Beogradu
Foto: M.K.
1/3
09.08.2022.
u 18:47

Dio moje obitelji sigurno je otišao i ljetovao tamo. To je moj osobni, privatni osjećaj i mislim da ga ne moram objašnjavati, kazala je Brnabić

Brojne prozivke kolaju trenutno među srbijanskim političarima nakon izjave gradonačelnika Novog Sada kako ''nikad neće razumjeti Srbe koji ljetuju u Hrvatskoj''. Jedna od tih Srpkinja je i premijerka Ana Brnabić koja je objasnila zašto je dolazila ovdje. 

- Imam kuću u Hrvatskoj, na otoku Krku. Moj djed, tatin otac je s Krka, pa tamo imam svoju kuću. Zadnji put sam tamo bila 2016. godine, otkako sam ušla u Vladu, kao ministrica državne uprave i lokalne samouprave nisam išla svojoj kući - ispričala je, prenosi Nova.rs

Ipak, u ovom trenutku osjeća da ''nije dobro da kao premijerka ljetuje u Hrvatskoj''.

- Dio moje obitelji sigurno je otišao i ljetovao tamo. To je moj osobni, privatni osjećaj i mislim da ga ne moram objašnjavati - dodala je. 

>> VIDEO Istraživanje navika hrvatskih turista: Idu li na more i koliko troše?

Komentara 125

EZ
ezer
20:21 09.08.2022.

Bilo bi vrijeme da dom na Krku zamijeni za nešto u Srbiji. Što će joj nešto što ne koristi.

BA
Barba56
19:27 09.08.2022.

Nista strasno , samo se drzi svojih osjecaja , bolje nama .

A1
Anita_1
19:41 09.08.2022.

Ni ne trebaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije