Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova djevojka

Brazilka Iris bila je maloljetna kad je posjećivala Berlusconija

Silvio Berlusconi
AFP
27.01.2011.
u 16:31

Prema onome transkriptima iz mobitela Iris Berardi, djevojka je bila maloljetna dok je pohodila zabave u Berlusconijevim vilama, a zabave su uglavnom završavale pravim “orgijama”

Novi dokumenti koje su milanski suci uputili u Parlament da bi dobili dozvolu za nastavak istrage u kojoj je premijer Silvio Berlusconi osumnjičen za zlouporabu položaja i maloljetničku prostituciju otkrivaju da je, osim marokanske izazovne djevojke Ruby, još jedna maloljetnica bila na premijerovim zabavama. Riječ je o brazilskoj ljepotici Iris Berardi, rođenoj u prosincu 1991., koja je mjesec dana prije 18. rođendana bila u Berlusconijevoj vili u Porto Rotondu na Sardiniji te 13. prosinca 2009. u vili u Arcoreu pokraj Milana. Ukupno je u Berlusconijevim vilama bila oko 30 puta.

Milanski suci poslali su dokumentaciju od 227 stranica punih transkripata telefonskih prisluškivanja. Prema onome što proizlazi iz mobitela Iris Berardi, djevojka je bila maloljetna dok je pohodila zabave u Berlusconijevim vilama, a zabave su uglavnom završavale pravim “orgijama”.

Nicole Minetti, bivša Berlusconijeva zubotehničarka i bivša miss Torina, koja je zahvaljujući premijeru postala članica regionalnog vijeća Lombardije, prema nalazima istrage više je puta optuživala Berlusconija da joj je uništio život. Opisuje ga kao “starca”, “govno” itd. Minetti je pod istragom u Milanu osumnjičena za širenje prostitucije jer je Berlusconiju dovela nekoliko djevojaka.

U novim dokumentima spominje se i Rubyna izjava da joj je Berlusconi dužan još 4,5 milijuna eura, koje će joj isplatiti iduća dva mjeseca. Imala je čak i bilježnicu u koju je zapisivala iznose koje je Berlusconi davao.

U stanu Marije Esther Garcije Polanco iz Brazila, još jedne od djevojaka koje su odlazile Berlusconiju, policija je pronašla 2,8 kg droge. Njoj je upotrebu stana u novome naselju Milana, u Ulici Olgettina, gdje su stanovale i druge djevojke, povjerio upravo Berlusconi. Vlasnik droge navodno je dečko djevojke iz Brazila Ramirez Della Rosa koji je zaustavljen dok je vozio Mini-Cooper u vlasništvu Nicole Minetti dok je ona bila na Sejšelima.

Iz dokumenata sudaca proizlazi i da su djevojke, kada su odlazile iz svojih prebivališta do Berlusconijeve vile u Arcoreu, bile u pratnji državne policije. Postavlja se pitanje i je li premijer Berlusconi koristio policijsku službu u privatne svrhe.

Ključne riječi

Komentara 11

MM
Mladen Miletić
16:38 27.01.2011.

Kasno krivo i nepotpuno se izvješčava Hrvatska strana o Beluskoniju i zaostalo 3 -6 mjeseci ...

OB
-obrisani-
16:40 27.01.2011.

Iris kao da nije naucila lekciju da postena cura mora biti u 8 u krevetu da bi se mogla vratiti kuci do 5 ujutro tccc danasnje cure

PP
pp
17:09 27.01.2011.

ma nek je maloljetna...nek se mladež zabavlja...to je najbolja kombinacija, stari i mladi ljudi...lijepo se slažu...živio ti nama Silvio sto godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije