Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan Božić

Božićna čestitka ovog HDZ-ovca drukčija je od svih koje ćete danas dobiti

Foto: Instagram
1/3
25.12.2017.
u 12:04

Damir Habijan blagdane provodi na Murteru i lijepo vrijeme je odlučio iskoristiti za hvatanje sunčevih zraka te da napravi čestitku za Božić koja se razlikuje od ostalih čestitki naših političara.

Predsjednik Gradskog vijeća Varaždina i član HDZ-a Damir Habijan na Instagramu je svima uputio čestitku za Božić i uz čestitku objavio je svoju fotografiju na kojoj s božićnom kapicom na glavi i u kupaćim gaćama stoji u moru.

 

 

Habijan je ove blagdane odlučio provesti uz more, točnije na Murteru a poznato je kako se ovaj HDZ-ovac voli hvaliti svojim mišićima i golišavim fotografijama, pa je iskoristio lijepo vrijeme i na plaži pokazao svoje istesano tijelo, a prijateljima koji su ga nakon objave ove fotografije zapitkivali da li je more hladno, odgovorio je da nije.

1/9

Komentara 24

MA
Marko1337
13:40 25.12.2017.

Berijevi momci su radije u pumpericama, opijanju i žderačini.to je hladnokrvna živina. Mogu kada narod plaća parazite, potomke titovih zločinaca

OV
Ovozemaljski
15:52 25.12.2017.

Zelim vam svima sretan i blagosljoven Bozic, a pogotovo vama ekstremnim ljevicarima koji ste puni mrznje i negativne energije, neka vam se sreca osmjehne i da postanete zadovoljni sami sobom i svojom drzavom! Zdravi i veseli mi bili!

DO
dobar
19:18 25.12.2017.

Zasto mora najprije biti HDZ pa ovo je vrijeme mira ljubavi i postovanja ali novinari nemogu bez prozivki i djeljenje pecata kojoj stranci pripada,niti je cestitao u ime stranke vec u svoje osobno i to netreba isticati stranacje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije