Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Prsten

Božićna akcija za nezbrinutu djecu i djecu s posebnim potrebama

Šmizle
03.12.2018.
u 11:15

Desetu godinu uzastopno Forum mladih prikuplja sredstva organizacijom humanitarne kazališne predstave, a ove godine Predstava „Šmizle“ u izvedbi Gradskog kazališta mladih Vitez održat će se u petak, 7. prosinca 2018. godine u 20:00 sati u kinodvorani Studentskog centra Zagreb

S ciljem prikupljanja sredstava za nezbrinutu djecu i djecu s posebnim potrebama u domovima u Bosni i Hercegovini, Forum mladih udruge Prsten od 7. do 9. prosinca 2018. godine održat će jednu od najdugovječnijih humanitarnih akcija „Mladi mladima“ koju već tradicionalno provodi uoči božićnih blagdana.  

Desetu godinu uzastopno Forum mladih prikuplja sredstva organizacijom humanitarne kazališne predstave, a ove godine Predstava „Šmizle“ u izvedbi Gradskog kazališta mladih Vitez održat će se u petak, 7. prosinca 2018. godine u 20:00 sati u kinodvorani Studentskog centra Zagreb, Savska cesta 25. Neposredno prije predstave nastupit će i glazbeni gosti iznenađenja koji će izvesti nekoliko prigodnih pjesama prije i poslije predstave. Prikupljena sredstva bit će iskorištena za dolazak devetnaestero djece iz ustanove „Mala škola“ iz Vareša, prihvatne zajednice za djecu s teškim osobnim i obiteljskim situacijama na advent u Zagreb tijekom kojeg će djeca imati prilike obići sve važnije znamenitosti glavnog grada Hrvatske.  

Ovu akciju Foruma mladih Udruge Prsten možete podržati i osobnim dolaskom na predstavu za čiju ulaznicu je potrebno izdvojiti 40 ili 20 kuna ukoliko ste student. Ulaznice je moguće nabaviti u prostorijama Udruge Prsten, Ulica grada Vukovara 235, Zagreb ili putem e-maila: forum.mladih@udruga-prsten.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije