Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuli akciju

Boluje od rijetke vrste tumora: Srednjoškolci u tri dana prikupili novac za liječenje Gabrijele

Brodski srednjoškolci u samo tri dana prikupili novac za liječenje kolegice
Srednja medicinska škola
25.11.2020.
u 15:20

Za izvođenje operacije i dolazak liječnika potrebno je 7000 eura. Akcija je trebala trajati do 23, prosinca, ali zahvaljujući Brođanima velikog srca, koji su prepoznali njihovu humanu gestu, završena je mnogo ranije.

Učenici brodske Srednje medicinske škole u rekordnom su roku skupili novac za liječenje svoje kolegice Gabrijele, koja boluje od sarkoma kostiju.

Naime, učenici su u ponedjeljak, 23. studenog objavili video te tiskali letke i plakate kojima pozivaju druge učenike, tvrtke i sve Brođane da im pomognu prikupiti 7.000 eura za Gabrijelino liječenje. Trud im se ubrzo isplatio, već danas (srijeda) objavili su kako su prikupili čak 145 tisuća kuna.

- Jedno naše veliko hvala ne može prenijeti koliko smo zahvalni na Vašoj pomoći, zato se nadamo kako će slika prenijeti tisuće riječi i 145.000 zahvala – objavili su učenici na Facebook stranici škole.

Volonterski klub Hipokrat koji djeluje Medicinskoj školi i pokrenuo je humanitarnu akciju "Svi za našu lavicu" kako bi prikupljenim sredstvima omogućili dolazak liječnika iz inozemstva, koji će svojom ekspertizom pomoći u operaciji uklanjanja zloćudnog tumora.

Za izvođenje operacije i dolazak liječnika potrebno je 7000 eura. Akcija je trebala trajati do 23, prosinca, ali zahvaljujući Brođanima velikog srca, koji su prepoznali njihovu humanu gestu, završena je mnogo ranije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije