Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
silvestrovo

Bjelovarski lokali u najluđoj noći, unatoč krizi, bit će puni

Doček
Damir Špehar/Pixsell
28.12.2010.
u 13:39

Ako je suditi po dosad prodanim ulaznicama, za doček nove 2011. godine bjelovarski ugostitelji imat će poprilično posla

Osim tradicionalnog na otvorenom, ovog puta nešto skromnijeg dočeka u dvorištu gradske uprave, Bjelovarčanima se u najluđoj noći i ove godine nude organizirani provodi u većini ugostiteljskih objekata. Među mlađom populacijom, po tradiciji, najveće zanimanje vlada za poznata okupljališta u noćnim i caffe barovima. Najpovoljniji doček nudi diskoteka Millennium, uz ulaznicu od 60 kuna gostima će uz glazbu uživo biti ponuđen švedski stol i šampanjac. Za provod u caffe baru Iv uz otvoreni šank i švedski stol gosti će morati izdvojiti 160 kuna. Sličnu ponudu, ali po višoj cijeni od 300 kuna, nudi caffe bar Havana. Sudeći po zanimanju i ovdje će se tražiti ulaznica više.

Već po običaju, nešto intimniju atmosferu, ali i bogatiju ponudu nude restorani. U Golubu doček organizira Klub žena Bjelovar i za samo 160 kuna gostima se uz glazbu uživo nude čak dvije večere, kava i aperitiv. Restoran Pavičić svojim gostima za ulaznicu od 280 kuna osigurao je svirku uživo te otvoreni šank i švedski stol. Najbogatiju ponudu, ali i najvišu cijenu dočeka tradicionalno ima hotel Central. Za ulaznicu od 350 kuna gostima se osim dobre zabave, za koju će biti zadužena grupa Petica, nudi i iznimno bogat jelovnik. Primjerice, među hladnim predjelom naći će se koktel od škampi, rolada od pršuta, te lovačke kobasice i ikebana od raznih sireva i voća. Sudeći prema prodaji ulaznica, svi lokali će, unatoč krizi, biti dobrano popunjeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije