Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBO BEŠLIĆ

Bivši mostarski gradonačelnik kojemu je transplantirano srce u Zagrebu Bandića nazvao bratom

BANDIC_BRS_BIH_160410
Foto: Braco Selimovic/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 11:50

Dodao je kako ga je snažno pogodila i duboko potresla vijest da je iznenada preminuo

Bivši mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji se nalazi u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu (Rebro) uputio je brzojav sućuti zbog smrti Milana Bandića kojega je nazvao bratom.

"Otišao je veliki čovjek i moj veliki prijatelj i brat, iza njega ostaje ogromna praznina.  Njegovom smrću izgubili smo svi, obitelj, prijatelji, Grad Zagreb kojem je bezpogovorno poklonio svoj život", naveo je Bešlić u brzojavu sućuti.

Dodao je kako ga je snažno pogodila i duboko potresla vijest da je iznenada preminuo.

"Nema prikladnih riječi kojima se čovjek može izraziti u ovakvom trenutku. Cijeli svoj život gradio je na čvrstim temeljima. Radio je predano i bio je rijedak biser, marljiv, neumoran i izuzetno brižan čovjek. Dragi moj Milane neka ti je vječna hvala i slava. Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna neka mu svijetli, počivao u miru Božijem. Iskrena sućut obitelji, prijateljima, svim Zagrebčankama i Zagrebčanima", naveo je Bešlić u brzojavu sućuti.

Mostarski gradonačelnik je upravo prije deset dana operiran u KBC Rebro gdje mu je transplantirano srce. Veliku pomoć u tome mu je pružio i sam Bandić s kojim je surađivao dugi niz godina.

Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Komentara 7

PR
prokurator
19:47 28.02.2021.

pa kolko je novaca iscurilo u smjeru mostara, dobro ga nije nazvao ćaćom, materom i bogom.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:28 28.02.2021.

A koliko mladih Zagrepčana je umrlo ne dobivši priliku za transplantaciju srca...

DU
Deleted user
18:08 28.02.2021.

pa i jesu braća za zatvor u lepoglavi i foči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije