Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglas postao hit

Besplatno iznajmljuje stan u Beogradu, a zauzvrat traži samo jednu stvar

stan,Beograd,oglas
Foto: ''
30.04.2015.
u 08:20

Pravnik Slavko Davitković nudi na besplatno korištenje stan od 60 četvornih metara. No, postoji jedan uvjet koji budući podstanar mora ispuniti

Besplatno iznajmljujem stan na Vračaru, riječi su oglasa je koji je privukao pozornost mnogih unajmljivača u Beogradu.

Kako piše 24sata.rs, napisao ga je pravnik Slavko Davitković (60) koji je spreman ustupiti stan od 60 četvornih metara i to onome tko će mu - pronaći posao.

Naime, taj je stručnjak s bogatim iskustvom, tvrdi, 2013. proglašen tehnološkim viškom u Agenciji za prostorno planiranje i od tada se nigdje ne može zaposliti jer ima 60 godina.

Kada je shvatio da drukčije ne ide, odlučio se napisati ovaj oglas i besplatno ponuditi stan kako bi privukao eventualne poslodavce. Nažalost, inicijativa nije urodila plodom jer se oglas objavljen od Nove godine nitko nije javio i Davitkoviću ponudio željeni posao.

>>Traže konobara s rodbinom u Poreznoj upravi

>>Prekrasnu kuću vrijednu 90.000 eura 'kupio' za 75 kuna, a zaradili i bivši vlasnici!

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:57 30.04.2015.

Za Beograd, za Beograd, Švaba jaše, Švaba jaše. Nema više jeftinih hrvatskih limova za skupe srpske tenkove. Sad će bre buranija da bidne specijalitet. Malo užičkog kola, pa glad i jad prođu. Eto tako to ide kad su svi srbii u jednoj državi. Iako ni u ovoj našoj vuko je bini nije bolje, ali susjedova krava koja je krepala, ipak je bila veća.

IS
istri
11:04 30.04.2015.

kod nas Toga nema. bogati smo.

SO
Sos
21:11 30.04.2015.

Kome od hrvata uopce treba bilo sto u BG i srbiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije