Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglas postao hit
Povratak na članak

Besplatno iznajmljuje stan u Beogradu, a zauzvrat traži samo jednu stvar

Pravnik Slavko Davitković nudi na besplatno korištenje stan od 60 četvornih metara. No, postoji jedan uvjet koji budući podstanar mora ispuniti

Komentari 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:57 30.04.2015.

Za Beograd, za Beograd, Švaba jaše, Švaba jaše. Nema više jeftinih hrvatskih limova za skupe srpske tenkove. Sad će bre buranija da bidne specijalitet. Malo užičkog kola, pa glad i jad prođu. Eto tako to ide kad su svi srbii u jednoj državi. Iako ni u ovoj našoj vuko je bini nije bolje, ali susjedova krava koja je krepala, ipak je bila veća.

VL
IS
istri
11:04 30.04.2015.

kod nas Toga nema. bogati smo.

VL
SO
Sos
21:11 30.04.2015.

Kome od hrvata uopce treba bilo sto u BG i srbiji

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:30 30.04.2015.

džungla na asfaltu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.