Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gaf tjedna

Bernardić fulao cijelu godinu – novinare pozvao na domjenak u 2017.

Davor Bernardić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
23.12.2018.
u 09:35

Predsjednik SDP-a ne baš uspješnu 2018. završio pogreškom

Za SDP i njegova predsjednika Davora Bernardića godina na izmaku nije bila, blago rečeno, baš najbolja. Stranku su napustili brojni članovi, rejting joj se drastično srozao, predsjednika Bernardića pobunjenici, oni koji su još ostali, svako malo pokušavaju smijeniti...

No, u toj još uvijek najvećoj oporbenoj stranci možda su željeli dobiti priliku da ponovno prožive ovu godinu i isprave neke stvari pa su ovih dana u pozivu koji je potpisao predsjednik Bernardić pozvali uzvanike da dođu na domjenak – 2017. godine.

“Pozivamo vas na domjenak Socijaldemokratske partije Hrvatske u četvrtak, 20. prosinca 2017. godine”, pisalo je u tom pozivu poslanom medijima.

Oni koji su u ime Bernardića pozvali medije da se vrate godinu dana unazad uskoro su ipak shvatili, sami ili uz nečiju pomoć, da su promašili cijelu godinu pa su poslali ispravak u kojem je stajala prava, 2018. godina. A pri tome su se ispričali, kako su napisali, zbog nenamjerne pogrješke.

>> Pogledajte video "okršaja" Plenkovića i Bernardića u Saboru

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:32 23.12.2018.

Dobro pa nije 1945. ta što je za očekivat 😀

DO
domxerex
11:45 23.12.2018.

Copy-paste! Eto urbani intelektualci ne znaju ni to napraviti kako treba a htjeli bi biti šefovi. Hahahaha!

Avatar Django
Django
11:46 23.12.2018.

Ima ona poznata izreka “..........lud zbunjenog”. Meni se čini da je Bero i jedno i drugo. Ajmeeeeeee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije