Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djetetu sanirane rane

Beba koju je otac izudarao šipkom je stabilno, u bolnici će provesti još nekoliko dana

Županijska bolnica Čakovec
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
19.12.2021.
u 09:20

Otac djeteta je metalnom šipkom u alkoholiziranom stanju nasrnuo na suprugu koja je u rukama držala sina. Zadao je nekoliko udaraca, zahvativši i bebu, nakon čega je i priveden

U Županijsku bolnicu Čakovec dovezena je u subotu beba stara 20 dana s ozljedama glave i noge te njezina majka s lakšim ozljedama. Otac djeteta je metalnom šipkom u alkoholiziranom stanju nasrnuo na suprugu koja je u rukama držala sina. Zadao je nekoliko udaraca, zahvativši i bebu, nakon čega je i priveden.

Kako HTV doznaje iz čakovečke Pedijatrije od doktorice Danijele Blažić novorođenče i majka su stabilno, djetetu su rane sanirane i u dobrom je stanju. No još uvijek će provesti nekoliko dana na promatranju na pedijatriji jer je ipak riječ o bebi staroj 20-ak dana koje je pretrpjelo ozljedu glave željeznom šipkom. 

Kako je Večernji list pisao riječ je o muškom novorođenčetu starom nepuna tri tjedna. Obitelj je iz romskog naselja Piškorovca. - Nije to prvi put da ju je tukao. Čuo sam da su se često svađali. Bio je pijan i podivljao, udarao je i ženu i dijete. Imaju dvoje djece – kazao je za Večernji mještanin Piškorovca koji dobro poznaje obitelj. - Puno pije, a kad se napije, onda su problemi – dodao je. 

Komentara 7

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:43 19.12.2021.

Tko je ikad od Roma napravio čovjeka?

Avatar jeremija1
jeremija1
10:29 19.12.2021.

kakav je to čovik kaj ženu i dijete izmeši s pajserom ? Imam osjećaj da se dela o našem "bogatstvu"...

Avatar Crorašar
Crorašar
12:05 19.12.2021.

Kad bi se u tim naseljima zbog nasilja, alkoholizma i nemara oduzimalo djecu i trpalo nasilnike u zatvor, ostalo bi 10 žena i 3 starca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije