Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najstarija na listi traženih

Baka (82) krijumčarila drogu u sarmi pa pobjegla iz zemlje

EuroNews
14.11.2020.
u 16:12

Elena je potom nekoliko puta bila pozvana na sud tijekom istrage, ali se nije pojavila. Tek kasnije se doznalo da je otputovala u Australiju i da se nema namjere vratiti kući.

Rumunjskoj baki Eleni Mladin pripada čast titule najstarije osobe na listi traženih Rumunjske policije nakon što je pokušala prokrijumčariti drogu u zatvor, donosi euronews. 

82-godišnja baka prije šest godina pokušala je sakriti marihuanu unutar sarme koja je trebala biti dostavljena njezinom nećaku u zatvor, koji je služio kaznu zbog vožnje bez vozačke dozvole. Međutim, zaštitari su primijetili da nešto nije u redu s pošiljkom te da nikada nije stigla u ruke nećaka. Nakon što su otkrili da se radi o pokušaju krijumčarenja, prilikom pretresa kuće pronašli su joj dva kilograma marihuane unutar lonca u kuhinji. 

Elena je potom nekoliko puta bila pozvana na sud tijekom istrage, ali se nije pojavila. Tek kasnije se doznalo da je otputovala u Australiju i da se nema namjere vratiti kući. Iako joj je određena kazna od dvije godine, baka još nije došla pod ruke pravde.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
19:02 14.11.2020.

ja pomislio da je oni zbog neceg ozbiljno traze jel tak zvuci u naslovu,a ono malo vutre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije