Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobješnjeli tobolčar

Australku napao sivi klokan i \"ostavio\" joj ožiljak od 30 cm

'Angelina, a seven-year-old Red Kangaroo, is pierced by an anaesthetic dart in preparation for treatment of lumpy jaw disease at the the Gan-Garoo Australian park, which features wildlife from Austral
'NIR ELIAS'
29.05.2012.
u 08:49

Klokan je Australku vrebao dva dana, a napao ju je kada je išla po kćer na autobusnu stanicu

Dva dana vrebao je klokan Australku Kirrily McWilliams nakon što ju je napao i "ostavio" ožiljak dug 30 centimetara. Žena je prvi put ugledala sivog klokana kraj svog imanja južno od Port Macquarieja, a idući dan preskočio je ogradu i napao njezina psa. Odmah je pozvala stručne službe da joj pomognu, no oni su joj rekli da treba samo ignorirati životinju i ona će sama otići.

No iduće popodne krenula je na autobusnu stanicu po svoju kćer koja se vraćala iz škole kada se tobolčar zaletio prema njoj i napao je, piše FoxNews. Kako nije imala kamo pobjeći, bacila se na zemlju i sklupčala. Klokan ju je počeo udarati po leđima i cijelu ju je izgrebao. Nakon toga je pobjegao.

– Sreća je jedino što je bilo hladno pa sam imala dva sloja odjeće na sebi, inače je moglo završiti i puno gore – ispričala je žena.

Klokan je u međuvremenu napao i njezina supruga na imanju, no on se uspio obraniti udarivši životinju lopatom. Nakon toga služba Nacionalnog parka za divlje životinje izdala je naredbu da se klokan ubije. Dodali su kako su sivi klokani opasni za ljude i lokalno stanovništvo treba proći edukacije kako izbjeći konflikte s njima. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:09 29.05.2012.

moju curu je napao japanski patak

Avatar wratnik
wratnik
17:18 29.05.2012.

zasto muse zamjerila?

AB
A.B.
19:45 29.05.2012.

ona se kao pred susjedima hjtela pravit vazna i dobila po njusci! tako kengure, udri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije