Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVI SE NEVJEŠT'

Ante Sanader: Milanovićev glasnogovornik izbjegao je reći gdje mu je šef odjednom nestao

Sabor 8. sjednicu nastavlja raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
23.01.2022.
u 17:32

Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske - dodao je

Potpredsjednik Sabora Ante Sanader (HDZ) kritizirao je predsjednika Milanovića na društvenim mrežama, kao i njegovog glasnogovornika zbog odgovora koji je nekidan stigao iz Ureda predsjednika.

Podsjetimo, Tportal poslao je upit Uredu predsjednika te su ga upitali je li Milanović doista bio na skijanju u Italiji kako se ranije doznalo. Umjesto odgovora, iz Ureda predsjednika stigao je neobičan odgovor. 

- Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost. Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade - pisalo je u odgovoru. 

Predsjednik Sabora žestoko je kritizirao ovaj odgovor na svom Facebook profilu. 

- Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestao? - upitao je Sanader na svom Facebooku, gdje je i postavio Milanovićevu fotografiju. 

- Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima. Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske - dodao je. 

Komentara 30

SA
sani1
17:57 23.01.2022.

Nu sad njega. A mi još ne znamo čije je ono pare njegova žena “pronašla” na parkiralištu.

LE
LenardHr
18:04 23.01.2022.

Covjek koji dobro pliva u ovoj kaljuzi od hr politike i bogati se i briga ga. Misli si samo nek potraje. Kakva briga za ljude, kakva Hrvatska samo moj nivcanik je bitan. Zbog ovakvih smo tu gdje jesmo.

DU
Deleted user
19:34 23.01.2022.

Radi na dobrobit građana RH tako da zagovara Dodika od kojega dolaze najgore uvrede Hrvatskoj i Hrvatima. Izgleda da nema previše publike za takve pjesme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije