Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Andro Krstulović Opara je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita

Krstulović Opara
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.11.2016.
u 00:15

Za srijedu je najavljena i konferencija za novinare splitskoga HDZ-a

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita na lokalnim izborima u proljeće 2017. je Andro Krstulović Opara, odlučio je u utorak navečer splitski Gradski odbor HDZ-a.

Kako se navodi u priopćenju, svi članovi splitskoga HDZ-a jednoglasno su prihvatili prijedlog njegova predsjednika Petra Škorića da se za gradonačelnika kandidira Krstulovića Oparu.

Za srijedu je najavljena i konferencija za novinare splitskoga HDZ-a na kojoj će Andro Krstulović Opara biti predstavljen kao kandidat za gradonačelnika.

>> HDZ-u jasno da bi bilo dosta 9 ministara, ali za rezove nema snage

>> Krstičević na splitskom pazaru od prodavačice dobio pjesmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije