Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ćirilica u vukovaru

'Ako ploče ostaju, Milanović i Sabo nepoželjni na Dan sjećanja'

Postavljene nove dvojezične ploče u Vukovaru (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
24.10.2013.
u 13:28

Poručio je to glasnogovornik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara samo dan nakon što je iz gradske uprave obznanjeno da će se ovogodišnji Dani sjećanja održati po sloganom Vukovar – mjesto posebnog pijeteta.

– Ako u ponedjeljak na sastanku u Zagrebu s premijerom i resornim ministrima ne postignemo nikakav dogovor, a tu prije svega mislim na hitno skidanje dvojezičnih ploča postavljenih u Vukovaru, automatski prekidamo dalje razgovore što će isto tako značiti i da su premijer Zoran Milanović i gradonačelnik Željko Sabo nepoželjni 18. studenoga za obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara – poručio je glasnogovornik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara samo dan nakon što je iz gradske uprave obznanjeno da će se ovogodišnji Dani sjećanja održati pod sloganom Vukovar – mjesto posebnog pijeteta. 

– To je naš projekt na kojem radimo deset mjeseci i sad ga se koristi, a da nas se nije pitalo. Na sastanku s premijerom Milanovićem obilježavanje Dana sjećanja druga je točka dnevnog reda do koje će doći samo ako prva završi uspješno, odnosno, ako odmah pristane skinuti postavljene ploče. Ako neće, mi prekidamo razgovore i na Dan sjećanja organiziramo poseban protokol u kojem neće biti mjesta za Milanovića i Sabu – istaknuo je Igor Gavrić.

>>Slogan Dana sjećanja: 'Vukovar, mjesto posebnog pijeteta'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije