Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

5 mjera ministra Pavića od iduće godine

07.12.2017.
u 00:01

Za 50% doprinosa, tvrtke bi mogle puno više radnika staviti na minimalac. Ministar rada kaže da ima zaštitne osigurače

 Vlada na današnjoj sjednici odlučuje o povećanju minimalne plaće od 5 posto na 2752 kune neto, a rast minimalca pratit će izdašan poklon poslodavcima težak više od pola milijarde kuna. Ministar rada Marko Pavić za iduću godinu najavljuje tri nove fiskalne olakšice: prepolovljene doprinosi za radnike na minimalcu, neoporeziv topli obrok i smještaj za sezonske radnike u turizmu te neoporezive tople i hladne napitke u tvrtkama za sve radnike.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista!

Ne propustite i druge teme:

- Top 10 najpopularniji božićnih darova djeci

- U domovima 800 djece, posvojivo 344

- Češnjovke su prva liga, ali čvarci od tune... Mrak

- Inicijativa da jedan istraživački program EU dobije ime Tesla

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stefj
00:29 07.12.2017.

Au, sad više neću morati plaćati porez na dobit za vodu i kavu koju imam u firmi. Ako će ministar biti dobre volje, možda mi to čak priznaju kao trošak... E to će me spasiti, sad odmah mogu konkurirati Irskoj...

DU
Deleted user
05:41 07.12.2017.

Hrvatska vlada s plenkijem na celu sĺuze se jednostavnom formulom tko ima vise uvijek vose dobije to je manjina .a vecina i najsiromasniji ne dobiju nisza npr. ministru obrane je u redu isplata 46 000 km brigadirki pecek u sijecnju sijecnju i veljaci za prekovremene sate iako je po valjanom zakonu protuzakonita .......

DU
Deleted user
05:52 07.12.2017.

Ministar rada hahahajaha Uhljeb godine s titulom ministar nerada U hrvatskoj je zavlado kult nerada Poljoprivredno zemljiste neobradjeno a uvozimo hranu Za vladin avion i blindirane automob8le kolko se moglo napraviti modernih bolnickih kreveta......... Besmislena putovanja po svijetu Jos besmislenijaenija veleposlanstva koja se pune osobljem kojem nije stalo ni do h kamoli do hrvazske..... .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije