Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga otkriva

Napadač u Münchenu (18) htio se osvetiti djeci zbog maltretiranja u školi? Vikao: Sve ću vas pobiti!

Ali Sonboly, napadač u Munchenu
Foto: Screenshot
24.07.2016.
u 15:44

Četvero ubijenih bili su prijatelji koji su u restoranu brze hrane sjedili za istim stolom. Život su izgubile dvije 14- godišnje djevojčice s Kosova, Armela Segashi i Sabina Sulaj te dvojica turskih 15- godišnjih prijatelja Can Leyla i Selcuk Kilic.

Nakon što su jučer objavljene informacije da je 18- godišnji Ali David Sonboly imao psihičkih problema te da je vjerojatno trpio mobing u školi, danas stižu informacije da je jedna 14- godišnja djevojčica, koja živi u istom naselju s mladim napadačem koji si je nakon pucnjave u kojoj je ubio devet osoba,  oduzeo život, otkrila kako je nedavno Sonboly "upozorio" svoje kolege iz razreda da će ih sve pobiti, javlja Sky News. 

Podsjetimo, većina ubijenih su tinejdžeri. Četvero ubijenih bili su prijatelji koji su u restoranu brze hrane sjedili za istim stolom. Život su izgubile dvije 14-godišnje djevojčice s Kosova, Armela Segashi i Sabina Sulaj te dvojica turskih 15-godišnjih prijatelja Can Leyla i Selcuk Kilic. 

Još jedna identificirana žrtva je 17-godišnji Grk Hussein Daitzik, koji je život izgubio dok se postavio kao štit kako bi zaštitio sestru. Izvan restorana život je izgubio 18-godišnji Guilliano Kollman, koji je upucan na cesti. 

>>Napadač (18) iz Münchena bio inspiriran Breivikovim pokoljem? Ministar: Inspirirale su ga nasilne video igre

Komentara 17

IS
Iszrian
16:07 24.07.2016.

Dođe svima koje maltretiraju da pobiju sve oko sebe. Večina se suzdrži ili zbog mentalne snage, ili zbog promišljanja o posljedicama, a neke jednostavno gurnu preko ruba.

Avatar Idler 3
Idler 3
16:04 24.07.2016.

Njemačka verzija američkog "običaja" na sveučilištima il školama. Napisal sam već (iako je zbrisano) Iranci nisu sljedbenici ISIL-a i njihve službe buju se i više "raspitale" o slučaju neg europski kolege. Jednostavno, to ni njihov "stil" pa je i ova službena verzija vrlo vjerojatno istinita.

Avatar Phantom
Phantom
16:52 24.07.2016.

Nebi sada htio biti njegovoj familiji u kozi, osvjeta ih ceka ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije