Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić

Premijer Srbije poručio navijačima: Vrijeđajte mene, a ne Đokovića

Novak Đoković
Reuters/PIXSELL
03.03.2015.
u 22:54

– Sramota je što Srbi vrijeđaju Đokovića po navijačkoj osnovi, Novak je legenda Srbije ili će to biti

Nakon što su navijači Partizana na košarkaškoj utakmici s Crvenom zvezdom izvrijeđali Novaka Đokovića (koji je deklarirani zvezdaš, dok je Troicki partizanovac), u njegovu zaštitu ustao je i srbijanski premijer Aleksandar Vučić.

– Sramota je što Srbi vrijeđaju Đokovića po navijačkoj osnovi, Novak je legenda Srbije ili će to biti. Vičite meni "Vučiću, pederu", ali Đokovića ostavite na miru – rekao je Vučić.

Srbijanski MUP otkrio je da je samo 297 (od 3228) kompleta ulaznica bilo namijenjeno za slobodnu prodaju: 107 je prodano, a 190 će biti pušteno u prodaju u petak. (af)

Komentara 4

MI
mirrro
08:26 04.03.2015.

Vrijedaju ga zbog toga sto je pola hrvat po mami a onu drugu polovicu ne

HO
howyesnozdravko
07:12 04.03.2015.

De nas pustite na miru sa ''vestima'' iz regiona 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije