Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Pogledajte maestralan poen Marina Čilića kojim je oduševio čak i Đokovića!

Marin Čilić
Foto: Screenshot
1/2
05.11.2016.
u 08:40

Hrvatski tenisač odigrao je maestralno, kako i moraš odigrati da bi dobio Đokovića, a s nekoliko je poteza podignuo publiku na noge, ali i oduševio svog protivnika

Marin Čilić u fenomenalnoj je formi, nakon što je osvojio turnir u Baselu, ovoga tjedna došao je do polufinala u Parizu. Za taj je uspjeh jučer svladao još uvijek prvog igrača svijeta Novaka Đokovića, bila mu je prva pobjeda u međusobnim ogledima, a dosad su odigrali čak 15 mečeva.

Hrvatski tenisač odigrao je maestralno, kako i moraš odigrati da bi dobio Đokovića, a s nekoliko je poteza podignuo publiku na noge, ali i oduševio svog protivnika. Nekoliko puta tijekom meča srpski tenisač zapljeskao je Čiliću, a na kraju prvog seta, nakon fenomenalnog Čilićeva loba podignuo je palac u zrak.

Taj se poen danas pregledava na društvenim mrežama, a hrvatski tenisač za njega dobiva samo pohvale. Pogledajte i vi njegov lob...

>>Konačno se i to dogodilo! Marin Čilić nakon 15 pokušaja svladao Novaka Đokovića!

>>Đoković zagrlio Čilića, a onda mu poručio: Nemoj mi to više nikad uraditi!

Komentara 5

SE
sestrićna
12:40 05.11.2016.

novinar više hvali đokovića koji je izgubio poen mada bi se po naslovu "dalo" zaključiti da hvali čilića...

BI
bijelocrveni
09:04 05.11.2016.

Najobicniji poen. Novinari ne se..te! Ne volim pevaca cetn... pesama, ali nemojte pretjerivati.

Avatar ^orlando^
^orlando^
09:10 05.11.2016.

I stalno se spominju Djokovicevi hrvatski korjeni a o Marjanovim srpskim svi šute, o tom se ne piše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije