Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječu se za britansku titulu

Ovaj hrvatski poduzetnik prkosi Brexitu i otvara ured u Londonu

03.02.2020.
u 11:55

Include je ušao u uži izbor u kategoriji “Solution provider of the year” za 2020 Smart Cities UK Award

Unatoč Brexitu, tvrtka Include, vodeći proizvođač pametnih rješenja za gradove iz Hrvatske otvorio je ured u Londonu. Include se prvi puta predstavio britanskom tržištu prije tri godine u sklopu projekta “pametna klupa na turneji”, kada je svoju Steora pametnu klupu predstavio na posebnom događaju u Hrvatskom Veleposlanstvu u Londonu. Unatoč formalnom izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije (Brexit) svi pokazatelji govore kako je Ujedinjeno Kraljevstvo i dalje jedno od vodećih tržišta po broju projekata pametnih gradova. Do prije nekoliko godina, London je bio vodeći pametni grad u Ujedinjenom Kraljevstvu, no tu titulu preuzeo je Bristol. Include će Britanskom tržištu predstaviti svoja napredna tehnološka rješenja kroz različite modele Steora i Monna pametnih klupa, s naglaskom na Steora CCTV model koji poboljšava javnu sigurnost, Steora Urban modele za napredno vanjsko oglašavanje te Monna modele za poboljšanje standarda biciklista na javnim površinama.

- Prepoznali smo potencijal i važnost britanskog tržišta te je ovo bio samo prirodan nastavak našeg širenja na mnoga odabrana tržišta. Brexit nam ne predstavlja problem jer je Britansko tržište vrlo razvijeno, a javni sektor fokusiran na projekte pametnih gradova u kojima je Include prirodan partner. Veseli me suradnja s našim britanskim partnerima, kao i skorašnje predstavljanje na sajmu FutureBuild 2020 u Londonu u ožujku, rekao je Ivan Mrvoš, direktor tvrtke Include.

Ured Includea u Londonu nalazi se na adresi 25 Finsbury Circus, London, EC2M 7E. Include je u konkurenciji od preko 40 kompanija ušao u uži izbor za 2020 Smart Cities UK Awards nagradu u kategoriji dobavljača godine. Ova kategorija namijenjena je tvrtkama koje aktivno isporučuju proizvode i usluge u području rješenja za pametne gradove. Zbog same činjenice da je sa svojim nagrađivanim proizvodima Steora i Monna, Include dio najznačajnijih Smart City projekata u preko 300 svjetskih gradova, sucima 2020 Smart Cities Awards nije bilo teško odabrati Include u uži izbor za ovu prestižnu nagradu.

- Naći se u užem krugu za ovako prestižnu nagradu i to u kategoriji dobavljača godine samo još jednom potvrđuje da je Include prepoznat kao vodeća tvrtka u proizvodnji tehnoloških rješenja za pametne gradove. Jedina smo Hrvatska tvrtka nominirana za ovu UK nagradu i vjerujemo kako će čak i sama nominacija polučiti još bolje prodajne rezultate, rekao je Mrvoš.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:43 03.02.2020.

Brale moj, klupa ti je: 1) pretvrda za sjediti. 2) bez naslona(?!?) za kičmu. 3)Rub klupe (ivičnjak) ti je pod oštrim 90° i jako je oštar za noge kad se sjedi na klupi. 4) čim kišica padne, sjedište klupe izgledada tako zmazano da nikome ne padne na pamet sjesti na nju. Znači treba i čistačica da čisti klupu. Cijela klupa u globalu izgleda kao poluproizvod kojeg netko ili nije znao ili nije htio dovršiti. Firma ju je uzela za 16.000 kuna ali da su moje pare - ne bi ti brale dobio ni lipu, ali svaka čast što si takav poluproizvod uspio uvaljati dalje naivčinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije