Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mobis.hr predstavio još širi asortiman u novoj poslovnici!

Mobis.hr
Foto: Promo
1/3
07.11.2019.
u 12:49

Uspješno poslovanje u digitalnom svijetu i niz nagrada za najbolji webshop u Hrvatskoj prema ocjeni kupaca i struke, dovelo je do otvorenja nove lokacije fizičke poslovnice.

U novouređenom prostoru u Radničkoj 1A, mobis.hr je jučer i službeno predstavio još veći i širi asortiman nego ikad prije. Predstavljanje nove poslovnice održano je pred brojnim uzvanicima iz svijeta mobilne tehnologije, uključujući novinare i predstavnike renomiranih brandova mobilnih uređaja, a događaju se pridružila i mobis.hr ambasadorica Mirela Priselac Remi.

U tri godine poslovanja mobis.hr webshopa, Mobis maloprodaja doživjela je pravu transformaciju. Voditeljica maloprodaje Dea Marušić u svom govoru istaknula je niz uspjeha koje je mobis.hr webshop doživio od početka rada novog i redizajniranog web dućana.

Foto: Arena Hospitality Group

Uspješno poslovanje u digitalnom svijetu i niz nagrada za najbolji webshop u Hrvatskoj prema ocjeni kupaca i struke, dovelo je do otvorenja nove lokacije fizičke poslovnice.

Nakon dvadesetak godina rada u Heinzelovoj ulici, jesen 2019. godine donijela je redizajn i preseljenje dućana na novu atraktivnu lokaciju u Radničkoj 1A. U poslovnicu površine veće od 100m2 smješten je širok asortiman mobitela, tableta, dodatne opreme, pametne nosive tehnologije, dodatno proširen i ojačan pametnim uređajima za svakodnevnu upotrebu.

Web ponuda sadrži gotovo 400 modela mobitela, a poslovnica je bogato opremljena uređajima najpoznatijih svjetskih brandova poput Huaweija koji se prometnuo u mobitele s najboljim kamerama na tržištu, Samsunga koji donosi stalne inovacije i široku ponudu, najpoželjnije Apple iPhone modele te sve interesantniji Xiaomi koji osvaja sve veći udio tržišta mobitelima i odličnim ekosustavom.

Uz to, Mobis electronic distributer je OnePlus pametnih telefona, najbrže rastućih premium mobilnih uređaja na svijetu te se čitav OnePlus asortiman može kupiti u dućanu na Radničkoj.

Mobis.hr je proširio svoju ponudu na gaming, aktivnost posebno zanimljivu generaciji Z i milenijalcima. Danas se procjenjuje da svaka treća osoba na svijetu igra igrice na mobitelu, desktopu ili konzoli, a Hrvatska ne zaostaje za trendovima. Zato je mobis.hr ponuda obogaćena s gotovo 500 igara za Playstation, Nintendo i Xbox!

Foto: Arena Hospitality Group

Posjeti mobis.hr poslovnicu u Radničkoj 1A i pronađi novi mobitel već danas!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije