Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodno priznanje

Honor 6X dobio deset nagrada na međunarodnom sajmu CES 2017

Honor 6X
Foto: HOnor
1/2
12.01.2017.
u 11:21

Honor 6X svestran je uređaj prepun snažnih i raznovrsnih značajki uključujući premium dvostruku stražnju kameru, produljen vijek trajanja baterije i snažne performanse

Honor 6X, najnovija tehnološka zvjerka koju je nedavno predstavila marka pametnih telefona Honor, dobio je najveće priznanje otkako je predstavljen na međunarodnom sajmu CES 2017 (Consumer Electronics Show).

Dizajniran za financijski osviještenu i beskompromisnu Generaciju Y, Honor 6X svestran je uređaj prepun snažnih i raznovrsnih značajki uključujući premium dvostruku stražnju kameru, produljen vijek trajanja baterije i snažne performanse. Otkako je ranije ovoga mjeseca predstavljen na međunarodnom sajmu CES 2017, Honor 6X dobio je čak deset nagrada od strane raznih tehnoloških i poslovnih medijskih publikacija, pri čemu je opisan kao najbolji pametni telefon za svoj cjenovni rang koji za uložen novac daje izuzetnu vrijednost.

Honor 6X jedini je pametni telefon koji je zaslužio zavidno mjesto na “Top Tech of CES 2017” listi portala Digital Trends, s publikacijom koja ističe moderan izgled Honora 6X, njegove profinjene performance, dugotrajnost baterije i vrhunsku rezoluciju ekrana koji generira fotografije visoke kvalitete. ‘Digital Trends’ je autoritativan vodič za sve masovne čitatelje koji žele razumjeti posljednje tehnološke trendove te kako oni utječu na način kako živimo.

Honor 6X dospio je i na “Best of CES 2017” listu uređaja portala WIRED s publikacijom koja naglašava nevjerojatnu kameru Honora 6X, odličan software i dugotrajnost baterije. ‘WIRED’ je na svojim digitalnim, printanim i društvenim platformama predvodnik rasprava o tome kako tehnologija mijenja živote preko kulturnog i poslovnog svijeta, pa sve do dizajna.

>> U Las Vegasu predstavljen novi pametni telefon Honor 6X

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije