Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CES

U Las Vegasu predstavljen novi pametni telefon Honor 6X

honor 6x
Foto: HOnor
1/4
04.01.2017.
u 11:26

Honor 6X ima inovativnu kameru s dvostrukom lećom koja nudi širok raspon otvora blende

Na međunarodnom sajmu elektronike CES u Las Vegasu pažnju je privukao i novi pametni telefon Honor 6X

Honor 6X ima inovativnu kameru s dvostrukom lećom koja nudi širok raspon otvora blende (F/0.95-F/16). Glavna kamera od 12MP odgovorna je za kompoziciju slike dok druga kamera od 2MP pomaže da fotografije dobiju dubinu što rezultira fotografijama koje su oštre i jasne. Tako Honor nastavlja trend dvostrukih kamera na mobitelima. 

Uz velikodušan 5.5-inčni full HD (1920*1080p) ekran, ergonomski oblikovan Honor 6X može se pohvaliti i tankim, metalnim kućištem debljine 8.2mm s 2.5D prednjim staklom i zakrivljenom poleđinom.

Funkcionirajući na snažnoj 3340 mAh bateriji, Honor 6X nudi izuzetan vijek trajanja baterije. Sa svojim 16nm CPU i s tehnologijom uštede energije koja dodatno smanjuje njezinu potrošnju, Honor 6X omogućuje 2.15 dana korištenja te 1.54 dana učestalog korištenja pri samo jednom punjenju. Pri samo jednom punjenju, Honor 6X omogućuje vam tako uživanje u 11.5 sati gledanja video zapisa, 70 sati slušanja glazbe ili do 8 sati igranja igrica. 3 Uz podršku optimizirane 5V/2A tehnologije punjenja,

Honor 6X pokreće Huaweijev procesor Kirin 655 u octa-core arhitekturom. Kirin 655 donosi četiri jezgre koje rade na 2.1GHz i još četiri na 1.7 GHz. Uz memorijsku podršku 3GB/4GB RAM 1 i snažan i5 koprocesor, Honor 6Xn omogućava da jednostavno igrate, pretražujete i slušate glazbu ili pokrećete više aplikacija u isto vrijeme.

Kako bi dodatno povećao agilnost, Honor 6X koristi Honorov „Smart File System“ koji poboljšava Android EXT4 sustav, sprječavajući tako fragmentaciju i povećavajući dugotrajnu izvedbu Honora 6X. 

Ovaj model od 4. siječnja stiže u SAD i više europskih zemalja, no zasad još nije poznata kada stiže u Hrvatsku. Procjenjuje se da će cijena u Europi iznositi oko 250 eura. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lipotan
11:47 04.01.2017.

koliko toga ima na CES-u mozete pisati sljedecih 12 mjeseci dok nam ne dode novi iduce godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije