Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem kisika

Čovjek na Marsu može preživjeti samo 68 dana

Mars
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
16.10.2014.
u 00:15

Čovjekova kolonizacija i naseljavanje Marsa morat će, ako je suditi po najnovijim istraživanjima, pričekati još neko vrijeme

Čovjekova kolonizacija i naseljavanje Marsa morat će, ako je suditi po najnovijim istraživanjima, pričekati još neko vrijeme.

Naime, najveći je problem koncentracija kisika na Crvenom planetu jer čovjeku uz tehnologiju koju trenutačno imamo omogućava tek nešto više od dva mjeseca života, objavili su znanstvenici s Massachusetts Institute of Technology (MIT).

>> Zbog pomrčine Mjesec postao 'krvav'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
01:09 16.10.2014.

Moraju ubrzati istraživanja, bliže se izbori.

BL
Blender
09:36 06.11.2014.

Ne razumijem, sta bi radii na Marsu vise od dva mjeseca. Mars je jedna ogromna pustinja!!! Bilo bi vrijeme da se sredi priroda na ovoj planeti pa kad to bude uradeno, idite samo vi na Mars, ne vracajte se i povedite sa sobom i ostali sljam sa ove predivne planete!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije