Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razorna moć prirode

Ne želite se naći u ovoj situaciji, sekunde su ga dijelile od sigurne smrti

ribar rijeka
Foto: Screenshot/You Tube
07.07.2016.
u 14:45

U Kini su nakon obilnih kiša poplavljeni gradovi i sela, prometnice, a najmanje je 181 osoba poginula ili se smatara nestalom

Nakon obilnih kiša koje su posljednjih dana padale u Kini, a poplave su odnijele i brojne živote, situacija se polako smiruje. Fotografije i snimke koje stižu pokazuju koliki su razmjeri katastrofe u Kini. Poplavljeni su gradovi i sela, prometnice, zaustavljen je javni prijevoz, a najmanje je 181 osoba poginula ili se smatara nestalom.

Koliko je priroda moćna i kako se čovjek vrlo lako može naći oči u oči sa smrću, pokazuje i snimka s nabujale rijeke Yangtze.

Jedan ribar ostao je zarobljen na stijenama u vodi. U pomoć su odmah došle ekipe za spašavanje i vatrogasci. Na snimci se vidi kako muškarac jedva uspijeva držati ravnotežu dok stoji na dva odvojena kamena dok rijeka nemilosrdno nosi sve pred sobom. 

Spasioci bacaju sajlu do muškarca kako bi mu mogli dodati prsluk za spašavanje. Na kraju je sve dobro završilo, muškarac je spašen. Uspjeli su ga, nasreću, dovući do obale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije