Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR ŠTIMAC

''Zvone se distancirao od svega, a on bi mogao biti predsjednik''

\'06.02.2010., Zagreb - Polufinale petog hrvatskog dvoranskog ATP turnira Zagreb Indoors u Domu sportova. Mec Marin Cilic-Jurgen Melzer. Zvonimir Boban.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
12.10.2010.
u 08:08

Igor Štimac posebno cijeni bivšeg suigrača iz reprezentacije Zvonimira Bobana.

– Zvone se distancirao od svega, a on bi zaista mogao, kada bi se maksimalno tome posvetio, biti predsjednik HNS-a. Ali se ni u jednom trenutku, premda je bio pozivan puno puta, nije očitovao o tome. A meni to Markovićevo prizivanje ("Jedini koji me mogu naslijediti su Boban ili Šuker") u neku ruku daje potvrdu da to govori samo iz jednog razloga. Zna da i ne razmišljaju o ulozi predsjednika HNS-a – kazao je Štimac.

Ključne riječi

Komentara 4

VO
vojvo
19:04 12.10.2010.

kad to kaže boban onda ču vjerovat , a ne ovaj mafijaš sa svojim plačenicima

OB
-obrisani-
03:02 13.10.2010.

E moj Bobane......Hrvatska te zove a ti se pravis gluh..........................................................................

Avatar Castro
Castro
09:16 12.10.2010.

Ne razumijem to stalno povlacenje Bobana !! Covjeka nista ne zanima a stalno ga spominju, nikad se nije izjasnio da bi nesto htio ili da nesto moze. Ode u Palermo i komentira Palermo- Catania ali ga ne zanima kad igraju Dinamo - Hajduk. Ok, slozicemo se da tamo za to dobija lijepe novce i da tekem Dinama i Hajduka nisu lijepe i ugodne....Ali cemu onda tog covjeka povlaciti kad jos nikada nije pokazao interes. Ima ime i karizmu , pa dobro, i sto sad ??? Nije to dovoljno, mislim da Zvone ne zeli raditi i ne zeli preuzeti obaveze, neovisno o stanju u nasem nogometu. I ako je stvarno toliko veliki kapacitet kao sto svi spominju ( iako nikada nista nije napravio do sada ) onda ne treba dolaziti ni za pet-sest godina ako stanje bude bolje. Ako Stimac ima volje i plan i zelju da nesto promjeni onda neka i dodje . A Zvone nek radi ono sto voli . Nemam nista protiv njega, moj Dinamovac je i cijenim sve ono sto je napravio u karijeri. Samo zelim reci da ga nigdje nema a stalno ga spominju i guraju jer MISLE da on nesto moze sto drugi ne mogu. Nisam siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije